product logo

Onyx Navision NET Licenca

Onyx Navision EE Enterprise е систем дизајниран за брзорастечки компании кои бараат стабилност, напредна ...product logo

Onyx Navision NET APP POS

Апликацијата за ПОС работење претставува апликативно решение со ПОС функционалности за брза продажба во продавница. ...product logo

Onyx Navision NET APP Mobile Navision

Овaa апликација е наменета за работа на дистрибутери и има сè што ви треба за ефикасно да ја следите ...product logo

ONEE APP Mobile Store

Оваа Апликација е наменет за олеснување на работата на продавачите во Вашата продавница и има сè што ...product logo

ONEE APP Mobile Tools

Апликацијата ONEE Mobile Tools е наменет пред се за работа на доставувачите на роба како би го елиминирале моментот ...product logo

Onyx Navision NET Modul Web

Модулот WEB содржи повеќе алатки кои овозможуваат интеграција и синхронизација на Вачиот постоечки Onyx ...product logo

Onyx Navision NET Modul Proizvodstvo

Модулот за производство е модул за управување со производството кој ќе Ви помогне сеопфатно и ефикасно ...product logo

ONEE Modul Obrabotka

Модулот за обработка Ви овозможува следење на залихата на суровини и на материјали апликацијата автоматски ...product logo

Onyx Navision NET Modul Servis

При креирање на овој модул, ние се водевме од потребите на увозниците, дилерите и сервисерите, чиј ...product logo

Onyx Navision NET Modul Finansii

Системизирајте ги финансиските пресметки и осигурајте се дека пресметките, распределбите и одлуките се секогаш ...product logo

Onyx Navision NET Modul Osnovni Sredstva

Модулот за основни средства претставува апликативно, програмско решение кое им овозможува на корисниците ...product logo

Onyx Navision NET Modul HR i Plati

Onyx Navision HR е апликација за управување со човечки ресурси, кој е брз и пријатен за користење како ...product logo

Onyx Navision NET Modul Hotel

Модулот за хотелско работење е интегрирано софтверско решение за управување и контрола на хотели, ланци ...product logo

Onyx Navision NET APP Restoran

Апликацијата за ресторанско работење претставува интегриран апликативен пакет наменет за работа во големи и ...product logo

Onyx Navision NET APP Mobile Restoran

Апликацијата за ресторанско мобилно работење наменета е за работа пред се на таблети или соодветни ПДА уреди ...product logo

Onyx Navision NET Modul Ordinacija OFT

Onyx Navision Ordinacija OFT е модул за Офтамолошки ординации кој ви нуди компјутерско управување за ...product logo

Onyx Navision NET Modul Ordinacija VET

Onyx Navision Ordinacija VET е модул за Ветеринарна ординација кој ви нуди компјутерско управување ...