( НАПОМЕНА: Податоците и пораката потребно е да ги напишете со латинична подршка )

Контактирајте со Нас !

Се што не можевте да најдете на нашата страница, а сакате да дознаете, Побарајте одговор !!


Ви благодариме за вашиот интерес за Оникс Софтвер.

Имате прашање во врска со софтверско решение? Имате потреба од услуги за корисници? Сакате да се сретнете со претставник на продажба? Јавете се на телефонскиот број за да зборувате со претставник кој може да ви помогне и да одговори на Вашите прашања.


Што и да Ви треба, ние сме тука да помогнеме. Само кажете ни и ние колку можеме побрзо ќе Ви одговориме.


Доколку ги разгледавте сите наши продукти и го пронајдовте оној продукт кој ќе го олесни вашето работење, слободно побарајте понуда во оваа форма и ние веднаш ќе ви испратиме документ на вашиот емаил !

Емаил и Вебсајт

  support@onyx.com.mk

  www.onyx.com.mk

Контакт

  00 389 76 230 446
  00 389 23201 300
  00 389 23201 300

Адреса

  Народен Фронт бр.19а лок.10а, 1000 Скопје, МК