• 12.06.2020 00:00:00    |    Admin

Нов Модул Ординација

Нов модул наменет за сите видови на ординации кој содржи внесување на пациенти, лекари, дијагнози, креирање на налози за преглед, закажување на преглед или контрола ка...

Прочитај повеќе