Нов модул наменет за сите видови на ординации кој содржи внесување на пациенти, лекари, дијагнози, креирање на налози за преглед, закажување на преглед или контрола како и визуелен приказ на закажани и слободни термини. 

 

 


Сподели ја оваа новост